Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTRAGA U TIJEKU

Prijatelj nestalog Splićanina: "Doslovno na par minuta smo se odvojili u klubu i od tada kao da je u crnu rupu upao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku je velika potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišom.

U noći na 31. prosinca u Beogradu je nestao mladi Splićanin Matej Periš. Kako su njegovi prijatelji kazali za Telegraf.rs, njih sedmero najprije su otišli na večeru, a onda u klub. U jednom trenutku društvo je shvatilo da Mateja već neko vrijeme nema, a njegova je jakna ostala u garderobi.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi

Kako su dodali, tražili su ga i u klubu i oko kluba, potom su otišli u iznajmljeni apartman, nadajući se da će do jutra doći tamo. Kada se to nije dogodilo, zvali su policiju.

Jedan je prijatelj kazao da su u klubu bili mladi ljudi i napomenuo da nije bilo opasnog društva. "Nije on mali. Nije njega mogao jedan čovjek nekako spremiti u džep i negdje ga odnijeti", poručuje.

"Ne možemo vjerovati da se ovo dogodilo. Tražimo ga od Nove godine, ma doslovno na par minuta smo se odvojili u klubu i od tada kao da je u crnu rupu upao", rekao je drugi njegov prijatelj za Dalmatinski portal

"Matej je inače miran momak i sportaš. Diplomirani ekonomist, ne bi sam otišao, a da se nikome ne javi", rekao je za DNEVNIK.hr Matejev otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolo sudac. Mladić se nije javio roditeljima i isključen mu je mobitel. Otac bi u nedjelju trebao otputovati u Beograd.

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene