Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je doživjela tešku prometnu nesreću na otvorenoj cesti, jedna je Amerikanka preživjela pet dana u šumi s 11 slomljenih rebara, nekoliko slomljenih kralješaka te otvorenom ranom na nozi.


Cynthia Blair-Hoover vozila je otvorenom cestom kroz američku saveznu državu Kolorado, kad je pred nju odjednom izletio jelen, kojeg je htjela izbjeći. Izgubila je kontrolu nad vozilom te se sunovratila nizbrdicom, pri čemu se njezin automobil višestruko isprevrtao, prenose američki mediji.

Vezani članci Nasilje, ilustracija Zbog maske s hrvatskim obilježljima? 30-godišnjak istukao maloljetnika u Vukovaru Policijsko vozilo, ilustracija Eksplozija u stanu u Zagrebu, ozlijeđena jedna osoba. Do detonacije je došlo u kupaonici

Nekoliko je dana ova hrabra žena prkosila ozljedama i teškom vremenu, uključujući i snijeg, na nadmorskoj visini od preko 2.500 metara u planinama. Nakon pet dana, začula je glasove iz obližnjeg rudnika, gdje je u tijeku bila tura te zavapila za pomoć. Njezine vapaje čuo je jedan od muškaraca i pohitao joj u pomoć. Hitno je prevezena u najbližu bolnicu, gdje se oporavlja od teških ozljeda i pretrpljenog šoka. Liječnici kažu da će se izvući.