Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ordinirao po kućama

Starac (81) glumio liječnika pa ženama 'pregledavao' grudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
81-godišnji Philip Winikoff je očito pravi ljubitelj ženskih grudi.

Ovaj vremešni gospodin iz Floride se pretvarao da je liječnik, hodao bi od kuće do kuće i 'pregledavao dojke'. I to besplatno!. Dvije žene su mu povjerovale i bile detaljno pregledane.
2006. godine Winikoffu je počelo suđenje za bavljenje medicinom bez dozvole i seksualne napade. Sad se odlučio za nagodbu s tužiteljstvom.

Pročitajte i ovo Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje Srušio se helikopter na zgrade na Floridi Užas na Floridi VIDEO Spasilački helikopter srušio se na zgradu: Dimio se, okretao u zraku i pao - ima mrtvih i ozlijeđenih

Prije pet godina Winikoff se s crnom liječničkom torbom pojavio u stambenom kompleksu u Laudardale Lakesu. Pokucao je na stan 36-godišnje žene i kazao kako je posjećuje u ime lokalne bolnice te da obavlja besplatan pregled grudi. Nakon što ga je žena pustila u stan, Winikoff joj je krenuo maziti grudi pa nastavio prema spolnim organima. Ženi je to bilo sumnjivo pa ga je prijavila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene