Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon dugotrajnog seksualnog, fizičkog i psihičkog zlostavljanja, djevojka s invalititetom skupila je snage i prišla policiji.


34-godišnji državljanin Srbije uhićen je u talijanskom gradu Bariju zbog sumnje da je duže vrijeme seksualno zlostavljao djevojku s invaliditetom te je prisiljavao na prosjačenje, piše Alo.

Vezani članci Hrvoje Visković, glasnogovornik Županijskog suda u Zadru (Foto: Dnevnik.hr) Sud u Zadru: "Odluka o pritvaranju mladića nije donesena pod pritiskom medija. Žrtva još nije ispitana" Prosvjed pred Županijskim sudom u Zadru (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Prosvjed u Zadru: "Sude nam prema tome kako smo obučeni i tko stoji iza nas, vraćaju nas u feudalno doba"

Djevojka je u subotu sjedila u invalidskim kolicima i prosila. Stidljivo je mahala rukom kako bi privukla pažnju policajaca koji su prolazili kraj nje. Ispričala im je kako ju je partner satima tjerao da prosi prijeteći smrću njoj i njenim članovima obitelji', prenose talijanski mediji.

Srbija: Pedofil zečevima namamio 9-godišnjaka i pokušao ga silovati

Djevojka je odmah prevezena u bolnicu gdje je utvrđeno da je bila silovana večer prije no što se obratila policajcima. Od batina je imala modrice po tijelu i slomljen zub.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook