Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen državljanin Srbije

Premlaćivao i silovao djevojku s invaliditetom te je tjerao da prosi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dugotrajnog seksualnog, fizičkog i psihičkog zlostavljanja, djevojka s invalititetom skupila je snage i prišla policiji.

34-godišnji državljanin Srbije uhićen je u talijanskom gradu Bariju zbog sumnje da je duže vrijeme seksualno zlostavljao djevojku s invaliditetom te je prisiljavao na prosjačenje, piše Alo.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Djevojka je u subotu sjedila u invalidskim kolicima i prosila. Stidljivo je mahala rukom kako bi privukla pažnju policajaca koji su prolazili kraj nje. Ispričala im je kako ju je partner satima tjerao da prosi prijeteći smrću njoj i njenim članovima obitelji', prenose talijanski mediji.

Srbija: Pedofil zečevima namamio 9-godišnjaka i pokušao ga silovati

Djevojka je odmah prevezena u bolnicu gdje je utvrđeno da je bila silovana večer prije no što se obratila policajcima. Od batina je imala modrice po tijelu i slomljen zub.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene