Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična priča iz SAD-a

Preminula beba čiju su majku ubili manijaci: Namamili su je u stan i isjekli dječačića iz nje

Ubojice trudnice iz Chicaga (Foto: Cook County Sheriff)
Ubojice trudnice iz Chicaga (Foto: Cook County Sheriff) Foto: Cook County Sheriff
Beba isječena iz maternice svoje majke Marlen Ochoa-Lopez je umrla, priopćila je glasnogovornica obitelji Julie Contreras.

Yovani Yadiel Lopez umro je nakon mjesec i pol dana borbe za život u dječjoj bolnici u Chicagu. Način na koji je došao na svijet zgrozio je američku i svjetsku javnost.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno

Beba je tjednima bila na bolničkim aparatima, a početkom lipnja obitelj je objavila kako nakon više od mjesec dana od rođenja diše samostalno. Iako liječnici nisu bili previše optimistični zbog oštećenja mozga, tračak nade da će se dogoditi čudo živio je u svima koji su pratili što se događa s malenim dječakom.

Ubijena u devetom mjesecu trudnoće

Yovanijeva majka brutalno je ubijena u travnju. 19-godišnjakinja je bila u posljednjem mjesecu trudnoće kad je dobila ponudu putem Facebooka da dođe po poklonjenu odjeću za bebe, piše Fox.

U stanu na jugozapadu grada dočekale su je 46-godišnja Clarisa Figueroa i njezina 24-godišnja kćer Desiree. Zadavile su Marlen kabelom, a onda je Clarisa iz njezina tijela isjekla bebu i nazvala hitnu pomoć.

Prijavila je da je tek rodila, ali da beba ne diše. Dječačić je prevezen u bolnicu.

Liječnici su u prvom trenutku kazali da je dijete u teškom stanju te da nisu optimistični. Bolnica taj događaj nije prijavila policiji iako je ginekološkim pregledom utvrđeno da Clarisa nije rodila.

Bacili je u kantu za smeće

Tijelo Marlen Ochoa-Lopez pronađeno je odbačeno u kantu za smeće iza obiteljske kuće obitelji monstruma Figueroasa, nakon više od dva tjedna. Policiju je na trag o ubojicama navela obitelj Marlen Ochoa-Lopez, koja je otkrila njezin zadnji kontakt na Facebooku i sve prijavila policiji.

46-godišnja Clarisa Figueroa i njezina 24-godišnja kćer suočene su s optužbama za ubojstvo prvog stupnja, a Clarisin dečko, 40-godišnji Piotr Bobak, optužen je za prikrivanje ubojstva, priopćila je policija. Tome će se svakako dodati i smrt dječačića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene