Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Postat će djed, a samo mu je 30 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac troje djece, 29-godišnji Ged Fulton imao je samo 14 godina kada je postao otac. Sada njegov 15-godišnji sin Sean očekuje dijete s 18-godišnjom djevojkom.

Britanac Ged imat će samo 30 godina kada se rodi njegov prvi unuk i jedan od najmlađih djedova u Velikoj Britaniji.

Pročitajte i ovo Ilustracija 30 godina zatvora Dijete joj umrlo nakon porođaja pa osuđena za pobačaj: "Prestanite optuživati ​​i progoniti druge nevine žene poput mene" Slika nije dostupna 'Hvala na daru' FOTO Nick Vujičić objavio sretnu vijest

>> Bake sa samo 36 godina

'Nisam još svjestan svega, ali moji se prijatelji već šale na moj račun. Još ne planiram navući papuče i besposleno pušiti lulu, iako sam trenutačno nezaposlen', rekao je Ged i dodao kako se njegov sin u ovoj situaciji ponio veoma odgovorno. Počeo se školovati za neki zanat kako bi se što prije zaposlio.

Ged je priznao da je bio utučen kada je prije 16 godina saznao da je njegova cura, Seanova majka trudna, te da sada više nisu zajedno.

'Malo sam razočaran što je Sean napravio isto što i ja, ali vjerujem da je najbolje da mu sada ja dajem savjete. Mislim da će biti dobar otac', zaključio je Ged.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene