Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otac troje djece, 29-godišnji Ged Fulton imao je samo 14 godina kada je postao otac. Sada njegov 15-godišnji sin Sean očekuje dijete s 18-godišnjom djevojkom.


Britanac Ged imat će samo 30 godina kada se rodi njegov prvi unuk i jedan od najmlađih djedova u Velikoj Britaniji.

Vezani članci Petra Nižetić i Frane Mastelić (Foto: Instagram) Poznata Splićanka u 39. godini čeka prvo dijete, vijest o trudnoći uspjela je skrivati pola godine Nataša Janjić (Foto: Instagram) Fatalna ljubav: Nataša Janjić objavila prvu fotografiju s tajnog vjenčanja

>> Bake sa samo 36 godina

'Nisam još svjestan svega, ali moji se prijatelji već šale na moj račun. Još ne planiram navući papuče i besposleno pušiti lulu, iako sam trenutačno nezaposlen', rekao je Ged i dodao kako se njegov sin u ovoj situaciji ponio veoma odgovorno. Počeo se školovati za neki zanat kako bi se što prije zaposlio.

Ged je priznao da je bio utučen kada je prije 16 godina saznao da je njegova cura, Seanova majka trudna, te da sada više nisu zajedno.

'Malo sam razočaran što je Sean napravio isto što i ja, ali vjerujem da je najbolje da mu sada ja dajem savjete. Mislim da će biti dobar otac', zaključio je Ged.