Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konfuzija raste

A ovo su posljednje riječi pilota nestalog zrakoplova...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U rastućoj konfuziji oko nestalog malezijskog zrakoplova, pojavila se i informacija o posljednjoj poruci koju je pilot poslao kontrolnom tornju prije nestanka.

"U redu, laku noć", posljednja je poruka pilota nestalog malezijskog zrakoplova na letu MH370 iz Kuala Lumpura prema Pekingu. Tu poruku navodno je otkrio veleposlanik Kuala Lumpura u Pekingu, Iskandar Sarudin, u razgovoru s rodbinom nestalih putnika, prenosi Independent.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jest Boeing 777, ali nije let MH370 NADE SU UTIHNULE 'Pronađena vrata nisu pripadala nestalom zrakoplovu' Slika nije dostupna Tragaju za njim već 4 dana Malezijska policija: Nestali zrakoplov nije bio meta terorizma

Ipak nije misterij? Evo zašto zvone mobiteli putnika nestalog aviona

Sarudin je pričao s prijateljima i rodbinom 153 nestala kineska putnika, za koje se nakon pet dana potrage pretpostavlja da su vjerojatno mrtvi.

Danas su lokalne vlasti priznale kako zapravo nemaju ideju u kojem se smijeru kretao nestali zrakoplov u trenutku nestanka, što uvelike otežava potragu za njim. U tom je zrakoplovu ukupno bilo 239 putnika i članova posade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene