Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mislila je da je sigurna

Poruka kojom je počela noć iz pakla: Drugi put u 2 godine napisala mu je "aktivan pucač"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Melissa Castruite smatrala se jako sigurnom osobom za biti u njezinoj blizini nakon što je preživjela pucnjavu 2015. godine. Nikako nije očekivala da će se dvije godine kasnije naći u sličnoj situaciji.

Žena iz Kalifornije, koja se hvalila da je najsigurnija osoba za biti u njezinoj blizini nakon što je preživjela masovnu pucnjavu prije dvije godine, preživjela je još jednu ovaj tjedan, onu u Las Vegasu.

Pročitajte i ovo Policija u Pragu nakon pokolja Tragedija u Češkoj VIDEO U pokolju u Pragu ubijeno najmanje 14 osoba, izlaze novi šokantni detalji o napadaču: Prije masakra je ubio još nekoliko ljudi, među njima i bebu? Pucnjava u Lewistonu Masovni ubojica U divljačkom pohodu ubio 18 ljudi, sad analiziraju njegov mozak: Veza s vojskom mogla bi pokazati zanimljive stvari

"Aktivan pucač", glasila je poruka koju je Melissa Castruite po drugi put poslala svom zaručniku J.C. Monticoneu.  Melissa je naime sa svojim rođakinjama slavila 34. rođendan na koncertu Jasona Aldeana na festivalu country-glazbe u Las Vegasu.

"Tako sam uplašena", glasila je druga poruka koju je napisala dok je ubojica Stephen Paddock s 32. kata pucao po posjetiteljima koncerta.

"Čuješ li to? Odveli su Jasona (Aldeana) s pozornice. Ljudi bježe", stizale su poruke.

36-godišnji Monticone, koji je bio u obližnjem kasinu sa svojim prijateljima, odmah je počeo tražiti zaručnicu, a vrlo brzo prisjetio se i prethodnog puta kada je od nje dobio istu poruku o pucaču - 2. prosinca 2015. godine. Melissa je naime preživjela i pucnjavu u kojoj su vladin djelatnik i njegova supruga u San Bernardinu ubili 14 ljudi, a onda poginuli u unakrsnoj vatri s policijom.

Monticone je odmah krenuo prema zaručnici iako mu je ona rekla da ostane u sobi, na sigurnom. Ovaj po zanimanju bolničar nije pristao na tu ideju, a dok je tragao za Melissom pomogao je nekolicini ranjenig na na koncertu. Njegove ruke i odjeća bili su natopljeni krvlju, a cijelo vrijeme imao je jedan cilj - pronaći svoju zaručnicu.

Kada ju je u konačnici pronašao, neozlijeđenu, zagrilili su se kao i kada je dojurio do nje nakon pucnjave 2015. godine.

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene