Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javnost se zgraža

Političar šokirao: 'Silovane žene treba objesiti skupa sa silovateljima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijski političar Abu Azmi poručio je da je i žena kriva. Njegov stranački šef također je šokirao izjavom kako silovateljima treba oprostiti jer će 'dečki uvijek biti dečki'.

Indijski političari izazvali su zgražanje javnosti sugerirajući kako silovane žene i one koje su imale spolne odnose izvan braka treba objesiti.

Pročitajte i ovo Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!" Ilustracija nasilje nad ženama Strašni napadi šokirali zemlju - djevojčicu (8) silovala tri muškarca, zatukli je kamenom, 13-godišnjakinji iskopane oči: "Bila je mučena"

Viši član indijske Socijalističke partije Abu Azmi navodno je rekao da žene koje su prisiljene na seks treba objesiti skupa s napadačima. 'U islamu se silovanje kažnjava vješanjem, ali kod nas se ništa ne događa ženama, samo muškarcima. I žena je kriva', poručio je i naglasio kako objesiti treba svaku ženu, bila ona udana ili neudana, koja ode s muškarcem - uz pristanak ili bez njega, javlja Metro.

Strava u Kongu: Silovali 3.600 osoba, među njima i djecu od dvije godine

Azmijev sin ispričao se javnosti zbog očevih izjava.

I šef stranke Mulayam Singh Yadav šokirao je svojim stavom kako silovanje muškarcima treba biti oprošteno jer će 'dečki uvijek biti dečki' zbog čega će on, bude li izabran za premijera, ukinuti smrtnu kaznu za silovanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene