Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hladnokrvan i bez emocija: Je li mesar i ubojica Tijane Jurić serijski ubojica?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na osnovu njegovog ponašanja i psihološkog profila, koji je napravio MUP, sumnja se da je Đurić mogao i ranije ubiti ili silovati.

Policija u Srbiji će provesti širu istragu o tome je ubojica petnaestogodišnje Tijane Jurić, mesar Dragan Đurić (34) i ranije počinio slična kaznena djela.

Naime, na osnovu njegovog ponašanja i psihološkog profila, koji je napravio MUP, sumnja se da je Đurić mogao i ranije ubiti ili silovati, objavio je Telegraf.

Na to ukazuje njegova hladnokrvnost prilikom lišavanja slobode, izjava u policiji, ponašanje tijekom otkopavanja tijela, gdje on ni u jednom trenutku nije pokazao ne samo kajanje već nikakvu vrstu emocija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Osumnjičenog ubojicu Tijane (15) u zatvoru čuvaju od linča

Ukoliko se ispostavi da je Đurić počinio još neka silovanja i ubojstva, bit će prvi srpski serijski ubojica od raspada Jugoslavije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene