Masovno ubojstvo u Las Vegasu (Foto: AFP)
Masovno ubojstvo u Las Vegasu (Foto: AFP)

Policija u Las Vegasu objavila je u petak kako nije u mogućnosti utvrditi motiv koji stoji iza pucnjave u tom gradu 1. listopada prošle godine, tijekom koje je napadač ubio 58 osoba, što je crni rekord napada vatrenim oružjem u povijesti SAD-a.


"Možemo odgovoriti na pitanja kao što su: tko, što, kada, gdje i kako", kazao je okružni šerif Joe Lombardo. "Ono što definitivno nismo mogli utvrditi je odgovor na pitanje 'zašto' je Stephen Paddock počinio ovaj akt nasilja".

Vezani članci Dio novca zaplijenjenog na Dimensions festivalu (Duško Marušić/PIXSELL) Istarskoj policiji netko je ukrao novac koji su zaplijenili na festivalu elektroničke glazbe Ron Ely (Foto: IMDB) Krvavo ubojstvo u domu slavnog glumca šokiralo svijet: Sin ubio majku pa pokušao okriviti oca

Lombardo je govorio na medijskoj konferenciji nakon što je policija zaključila istragu. Paddock (64) je pucao s jednog od viših katova luksuznog hotela Las Vegas na gomilu ljudi koja se okupila na obližnjem koncertu na otvorenome.

Napad se završio tako što se je Paddock ubio u hotelskoj sobi.

Okružni šerif objavio je u petak konačno izvješće policije Metropolitan, u kojem se navodi da je Paddock djelovao sam i da nije ostavio nikakvu poruku.

Prema izvješću Paddock je u konačnici počinio samoubojstvo pucajući u sebe. (Hina)