Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dramatična snimka

Policajac spasio život bebi staroj 12 dana, sve zabilježila kamera: "Hajde malena, zaplači za mene"

William Kimbro, policajac koji je spasio bebu Riley (Foto/Screenshot: Facebook/Berkeley County Sheriff\'s Office)
William Kimbro, policajac koji je spasio bebu Riley (Foto/Screenshot: Facebook/Berkeley County Sheriff\'s Office)
Aktualno Galerija William Kimbro, policajac koji je spasio bebu Riley (Foto/Screenshot: Facebook/Berkeley County Sheriff\'s Office) William Kimbro, policajac koji je spasio bebu Riley (Foto/Screenshot: Facebook/Berkeley County Sheriff\'s Office) +0 Spašavanje bebe Riley (Screenshot: Facebook/Berkeley County Sheriff\'s Office) Galerija 1/2 >>
Kamera na odori policajca iz Južne Karoline zabilježila je dramatična događanja u trenucima dok je policajac spašavao život bebe stare samo 12 dana.

Video snimka spašavanja života bebe objavljena je na Facebooku Berkeley County Sheriff's Office. Na snimci je zabilježena brza intervencija policajca Williama Kimbra koji spašava život djevojčice Riley, bebe stare samo 12 dana.

Pročitajte i ovo Prizori tijekom akcije spašavanja Besana noć HGSS-ovci spašavali unesrećenog vozača quada: Poklopilo ga vozilo Marko Rakovac, pročelnik Komisije za speleospašavanje HGSS-a HGGSS - HEROJI Detalji akcije spašavanja u Turskoj: "Veza je bila loše postavljena i informacije su kasnile i do 24 sata"

 

Kimbro je 11. lipnja bio u rutinskoj patroli u Summervillu, okrug Berkeley. Zaustavio je automobi zbog prebrze vožnje. Sva daljnja događanja vide se na snimci koju je zabilježila kamera na njegovoj odori.

Nakon zaustavljanja vozila, jedna od putnica u automobilu kazala je da voze prebrzo jer žure u bolnicu. Na rukama joj je bila beba stara 12 dana koja je prestala disati nakon obroka koji je dobila iz bočice.

Kimbro je počeo odmah pružati prvu pomoć bebi, prvo ju je podigao, a onda krenuo davati masažu srca dok ne stigne hitna pomoć. "Hajde, malena, plači sa mnom, plači sa mnom", govorio je na Kimbro djetetu. "Hajde, otvori te oči, srce", pozivao je dok joj je masirao srce.

Malena Riley počela je disati iz tek tihi zvuk koji se može čuti na snimci njezina spašavanja. "Sve dok plače makar i ovako tiho, ona diše", utješio je policajac majku koja je držala na krilu malenu Riley. Kazao je majci da će nastaviti s masažom srca dok ne stignu liječnici. "Nisam joj osjetio puls maloprije pa sam krenuo s masažom srca. Sad joj osjećam otkucaje sasvim dobro", govorio je majci.

"Malena Riley prevezena je u bolnicu i oporavlja se. Provjerili smo nakon nekoliko dana što je s njom i dobili informaciju da dobro napreduje", priopćeno je iz policije. William Kimbro je dobio medalju za spašavanje života. "Zbog nepokolebljive, profesionalne i herojske reakcije policajca Kimbra, beba stara tek 12 dana i dalje je živa", priopćeno je iz Ureda šerifa okruga Berkeley.

Iz policije poručuju da, kad nose uniformu i značku, postaju ono što ljudima u tom trenutku treba. "Za jednog policajca to je značilo da mora postati granica između života i smrti za jedno dijete", poručuju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene