Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne smiju ni na wc

Pojačana sigurnost u avionima nakon pokušaja terorizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon neuspjelog terorističkog napada na letu iz Amsterdama u Detroit povećana je sigurnost u zračnim lukama diljem svijeta.

U amsterdamskoj zračnoj luci uvedeno je dodatno pretraživanje putnika i prtljage. Na zahtjev američkih vlasti na svim međunarodnim aerodromima u svijetu dodatno je ograničen unos ručne prtljage u zrakoplov.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Među najvećim kritičarima Milanka Opačić napustila SDP: "Jasno je da ni jedna strana nema volje stranku izvući iz krize" Arhivska fotografija (Foto: Thinkstock) Cilj smanjenje lutalica Karlovac: Uvedena obveza sterilizacije pasa i mačaka, svi vlasnici će to morati učiniti

>> Napadač je vjernik koji je prekinuo kontakt s obitelji

Ubuduće na svakom transatlantskom letu za Sjedinjene Države, sat prije slijetanja putnici neće smjeti napuštati svoja mjesta niti u krilu imati bilo što od stvari. 23-godišnji Nigerijac je, podsjećamo, na Božić netom prije slijetanja u Detroit pokušao aktivirati eksplozivnu napravu kućne radinosti.

Abdula Abdul-Mutalaba američke vlasti povezuju s radikalnom jemenskim klerikom Al Avlakijem, te s Nidalom Hasanom uhićenim zbog masakra u američkoj vojnoj bazi Fort Hood.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene