Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgurao ga u ogradu

Snimka pokazuje kako je milijunaš skrivio smrt motociklista, a policija nema osnove za prijavu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moskovska policija neće podizati prijavu protiv multimilijunaša koji je automobilom izgurao motociklista u ogradu i usmrtio ga.

Prema pisanju Moscow Timesa, radi se o nesreći koja se dogodila prošle subote, ali je aktualna postala tek kada se na internetu pojavio video koji pokazuje kako je bogataš Aleksandar Zaribko svojim luksuznim Mercedesom prešao iz srednje u lijevu traku na autocesti kod Moskve i motociklista izgurao u ogradu. Snimka je snimljena iz automobila koji je vozio iza njih.

Pročitajte i ovo Sidro oštetilo cjevovod Balticconnector Hibridno ratovanje Sigurnost milijarde ljudi je ugrožena: "Znamo što su Rusi razvili za ratovanje pod morem" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

Mercedes je bez upozorenja i pokazivača smjera skrenuo u lijevu traku, kojom se kretao motociklist, i doslovno ga pomeo, nakon čega je motocikl proklizao i zabio se u zaštitnu ogradu. U strašnoj nesreći motociklist je ostao na mjestu mrtav, a Zaribko je nastavio vožnju.

Policija je nakon svega identificirala Zaribka kao vozača Mercedesa, no Moscow Time piše kako su iz policije obznanili da neće protiv njega podignuti kaznenu prijavu. Zaribko je, naime, izjavio da je vozio ravno i da se motociklist zapravo zabio u njega. Iako snimka pokazuje drugačije, policija ga ne namjerava prijaviti. 'Istražitelji su zaključili kako nema osnova za to', rekao je glasnogovornik lokalne policije za RIA Novosti, kako prenosi Moscow Time.

Zaribko je inače bio suvlasnik velikog lanca trgovina. Prema pisanju agencije AFP, imao je 29 posto udjela u biznisu vijednom 687 milijuna dolara, prije negoli je lanac prodan ranije ove godine. Prema pisanju Moscow Timesa, njegov je udio vrijedio 240 milijuna dolara. Zaribko do sada nije komentirao slučaj, piše Moscow Time.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene