Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Da žice nisu bile izolirane, umro bi

Pijanog čovjeka morali spašavati sa vrha stupa za struju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani muškarac popeo se na električni stup u kineskom gradu Guiyang, a kada je pokušao sići, zapeo je za žice.

Kada se počeo penjati na stup, pijani je muškarac prvo svoj objed ponudio prolaznicima na tlu, a potom jelo i bacio nakon što su ga odbili. Gol do pasa, počeo se penjati sve više po stupu, unatoč tome što su ga ljudi pokušali uvjeriti da treba sići.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lika: Vozač udario u električni stup, troje mrtvih Slika nije dostupna Pijani mađarski vaterpolisti stavili stup nasred ceste i izazvali prometnu nesreću

Nakon što je neko vrijeme proveo na električnom stupu, počeo je silaziti. Međutim, na pola puta zapeo je u žicama. Imao je sreće što su žice bile izolirane. U suprotnom bi odmah poginuo, javlja CCTV, prenosi AP. Kada je to vidio jedan muškarac na tlu, odmah se popeo ne bi li spasio pijanog muškarca.

>> Dramatično spašavanje iz živog blata u zadnji čas!

'To je bilo strašno. Da te žice nisu bile izolirane, on bi umro', rekao je jedan svjedok. Nakon što se spustio, pijani Kinez je odšetao. Nikome nije objasnio zašto se popeo na stup.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene