Foto: Galesburg, IL Police Department
Foto: Galesburg, IL Police Department

Fotografija muškarca kojeg zbog posjedovanja metha traži policija u gradu Galesburgu u Illinoisu izazvala je lavinu reakcija jer Todd W. Barrick Jr. prema mišljenju nekih neodoljivo podsjeća na Waltera Whitea, glavnog lika hvaljene serije "Breaking Bad".


Baš kao i Walter White, Barrick je ćelav i ima kozju bradicu te ima 50 godina, baš kao i kultni lik u trenutku početka emitiranja serije.

Vezani članci Nova pucnjava u trgovačkom centru na Floridi U novoj pucnjavi u trgovačkom centru na Floridi ubijena odrasla osoba i dijete Policija alkotestira vozače, arhiva (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Imamo šampiona! Čak 10 puta pokušao puhati alkotest. Bio je toliko pijan da je uređaj kapitulirao

Policija Galesburga fotografiju je objavila jer muškarca traže zbog kršenja uvjetne kazne i posjedovanja metamfetamina, javlja NBC.

“Vau, kako su slični”, napisala je ispod fotografije muškarca jedna žena.

Za one koji eventualno nisu gledali seriju, spomenimo kako je Walter White učitelj kemije koji odluči napustiti posao u školi te pokreće vlastiti biznis s proizvodnjom i prodajom metha.