Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dadilja spavala

Plač joj išao na živce: Djevojčica (5) u kadi utopila 18-omjesečnog dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz Kansas Cityja izvijestila je kako je 5-godišnja djevojčica prošli petak u kadi utopila 18-mjesečnog dječaka jer joj je na živce išao njezin plač.

Dječakova smrt je prvotno bila smatrana nesretnim slučajem dok djevojčica policiji nije rekla da je dječaka odvela u kupaonicu i držala ga pod vodom u kadi jer nije prestajao plakati. Djevojčicu i 18-mjesečnog Jermainea Johnsona Juniora čuvala je mentalno hendikepirana tinejdžerica koja je spavala kad se to dogodilo, izvijestila je američka televizija CBS.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Iako istražitelji još nisu slučaj okarakterizirali kao ubojstvo, policija kaže kako 5-godišnjakinja jest osumnjičena za ubojstvo. U Missouriju inače, nema minimalne dobne granice za kriminalnu odgovornost.

Bart Lubow, direktor Pravne organizacije za zaštitu maloljetnika, kaže kako 5-godišnje dijete nije sposobno takvo nešto planirati unaprijed, pa čak niti ne može shvatiti što znači utapanje. 'Zamislite dijete koje na plač drugog djeteta reagira ovako: Aha, znam kako ću te utišati! i učini nešto po tom pitanju, ali tvrdnje da je tu bile neke namjere su glupe i smiješne', kazao je Lubow.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene