Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rusija cilja na civile

Objavljeno dirljivo pismo dječaka iz Ukrajine koji je bio zarobljen pokraj majčinog mrtvog tijela: "Obećajem ti da ću biti dobar"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dirljive riječi napisao je devetogodišnji dječak iz Ukrajine svojoj ubijenoj majci. Pismo je objavila ukrajinska parlamentarna zastupnica Lesia Vasilenko.

Lesia Vasilenko na svom Twitter profilu objavljuje zastrašujuće vijesti i svjedočanstva iz Ukrajine. Sada je objavila pismo dječaka koji je navodno bio s majkom u automobilu kada im je auto propucan ruskim mecima.

Pročitajte i ovo Stari vojnici - 3 Problem dezerterstva Ukrajina ima jednu od najstarijih vojski u modernoj povijesti: Stariji stali na prvu crtu kako bi zaštitili svoje sinove Vladimir Zelenskij i Oleksandr Sirski Teška pozicija Obistinile se crne slutnje: Ukrajinski general potvrdio gubitak važnih položaja

"Mama, hvala ti za najboljih devet godina mog života! Veliko ti hvala za moje djetinjstvo! Nikada te neću zaboraviti! Obećajem ti da ću biti dobar kako bismo se jednoga dana mogli sresti sresti u raju”, napisao je devetogodišnji dječak iz Ukrajine.

Nakon što je ruska vojska pucala na njihov automobil, dječak je ostao zarobljen pored majčina tijela, navodi ukrajinska zastupnica. 

 

 Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene