Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mijenjao visinu

Pilot 'divljao' s Boeingom u zraku da bi izbjegao radare!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljena je nova informacija o okolnostima nestanka malezijskog zrakoplova.

Malezijski vojni istražitelji danas su objavili novu informaciju o okolnostima nestanka Boeinga 777 zrakoplovne kompanije Malaysian Airlines koji je posljednji put viđen 8. ožujka na letu iz Kuala Lumpura u Peking.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije imao.... Jedini je sumnjivac za nestanak malezijskog zrakoplova - Evo zašto! Slika nije dostupna MH370 Kraj pomorske i zračne potrage za nestalim zrakoplovom

Malezija ne zna za navodni kopilotov telefonski poziv

Ustanovili su da je pilot prije nestanka 'divljao' zrakoplovom u zraku kako bi pokušao izbjeći radare. Istražitelji su njegovo pilotiranje usporedili s manevrima tipičnima za upravljanje vojnim avionima, piše Daily Mail.

Mijenjao visinu

Boeing je navodno drastično mijenjao visinu leta prije negoli je potpuno iščeznuo s radara. U jednom trenutku letio je na 45.000, odnosno 10.000 stopa iznad predviđene visine da bi se u drugom spustio na visinu od 5000 stopa. Istražitelji su uvjereni da je riječ o taktici za izbjegavanje radara. No, to nije jedini neuobičajeni detalj kojeg su ustanovili. Otkrili su i da je zrakoplov koji je prevozio 239 ljudi letio znatno brže negoli je to bilo predviđeno. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene