Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Pijane Britanke napale posadu zrakoplova i pokušale otvoriti vrata na 10,000 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski putnici koji su se vraćali s ljetovanja u Grčkoj u zrakoplovu su doživjeli pravi šok kada su dvije pijane putnice pokušale otvoriti vrata za izlaz u nuždi i napale stjuardesu s bocom votke.

Pilot je morao neplanirano sletjeti na aerodromu u Frankfurtu nakon što su pijane putnice napale posadu s bocom votke i pokušale otvoriti vrata za izlaz u nuždi dok je zrakoplov bio na visini od 10,000 metara.

Pročitajte i ovo Položaj žena - 1 Položaj žena Imaju manje plaće, niže pozicije i manje mirovine, ali: Kad neće milom, onda će europskom direktivom Zašto se Dan žena slavi baš na 8. mart? 8. mart Zašto Dan žena slavimo baš na današnji dan?

Stjuardese su 26-godišnju i 27-godišnju ženu zatekle kako u toaletu puše, nakon čega su problematične putnice počele konzumirati veće količine alkohola i izazivati probleme.

Pilot je nakon incidenta najavio kako će morati prisilno sletjeti u Frankfurt gdje ih očekuje naoružana policija.

Jedan je putnik rekao kako su svi u avionu bili prestravljeni kada je posada započela borbu s pijanim ženama.

'Bio je to vraški prizor. Jedna se nabacivala bocom votke nakon što joj je stjuardesa odbila donijeti još alkohola, a druga je otišla do izlaza za nuždu govoreći kako želi svježeg zraka. Bila je to prava noćna mora', ispričao je jedan od 214 putnika.

Nakon slijetanja, u Frankfurtu u avion su ušli policajci koji su uhitili pijane žene i izveli ih iz zrakoplova.

Protiv 26-godišnjakinje će biti podignuta optužnica za ometanje zračnog prometa i pokušaja napada, a obje će dobiti i račun za štetu koju su nanijele zrakoplovnoj kompaniji i aerodromu prisilnim slijetanjem.

'Bila je to veoma ozbiljna situacija. U slučaju da je žena otvorila vrata na visini od 10,000 metara najvjerojatnije bi svi u avionu umrli', rekao je glasnogovornik zračne luke u Frankfurtu.

Utvrđeno je da je jedna imala 1,3 promila, a druga 1,8 promila alkohola u krvi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene