Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Perenna Kei

Pravi misterij: Ona je najmlađa milijarderka na svijetu, a nitko ne zna ni kako izgleda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na prvo mjesto Forbesove liste najmlađih milijardera zasjela je Perenna Kei - žena toliko tajanstvena da nitko ne zna ni kako izgleda.

Tajanstvena 24-godišnjakinja iz Hong Konga najmlađa je milijarderka na svijetu. Na Forbesovoj listi mladih milijardera mlađahna Perenna Kei prešla je i Dustina Moskovitza, suosnivača Facebooka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što se dogodilo? MISTERIJ ČEKA ODGOVOR Jedino što je sigurno je da je nešto pošlo po krivu Slika nije dostupna Što se to tamo skriva? NAPUŠTENI OTOK 'S BLAGOM' Od 1999. godine zatvoren zbog misterija

No, o mladoj bogatašice ne zna se puno više od njenog imena, čak se ne zna ni kako izgleda jer u bespućima interneta ne postoji nijedna jedina njena fotografija.

Ovo su najbogatiji tehnološki milijarderi!

Kei je nasljednica svog oca Ji Haipenga, predsjednika uprave i izvršnog direktora poslovnog carstva zvanog Logan Property Holding, a sama također obnaša direktorsku funkciju u tvrtki.

Njena ukupna 'vrijednost' procjenjuje se na 1,3 milijarde dolara, a likvidna sredstva joj iznose oko 6,5 milijuna.

Prema nekim podacima Kei je pohađala Sveučilište u Londonu gdje je stekla titulu prvostupnika ekonomije i financija, piše Business Insider.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene