Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spriječen u zadnji čas!

Pastor Terry Jones uhićen s gotovo 3 tisuće Kurana natopljenih benzinom, spremnih za lomaču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki pastor Terry Jones je uhićen u srijedu na Floridi dok se pripremao zapaliti oko 2.998 primjeraka Kurana na 12. obljetnicu atentata 11. rujna,

Terry Jones (61) je u zatvoru u Malberryju blizu Tampe na Floridi i optužen je za nedozvoljeni prijevoz goriva i posjedovanje oružja, izvijestio je najčitaniji dnevni list te američke regije, Orlando Sentinel.

U trenutku uhićenja pastor Jones je bio za volanom vozila kojim je vukao prikolicu s roštiljem punim Kurana natopljenih kerozinom. Na svojoj internet stranici taj je kontroverzni pastor najavio da namjerava spaliti oko 2.998 primjeraka svete muslimanske knjige u zaljevu Tampe, u spomen na žrtve atentata 11. rujna.

Priveden je u društvu pastora Marvina Sappa nekoliko minuta prije nedjela, precizira Sentilen. U srpnju 2010. pastor Jones je također privukao pozornost javnosti spaljivanjem stranica Kurana prigodom desete obljetnice terorističkog napada na SAD. (HINA)

Pročitajte i ovo Ruševine Crocus City Hall Strašne posljedice Žrtve se i dalje broje, u bolnici je gotovo 100 ljudi, a strahuje se da će ispod ruševina pronaći još tijela Dmitrij Medvedev "Ubijte ih sve!" Putinov trbuhozborac najavio brutalnu osvetu za pokolj: "Moraju biti ubijeni, ali mnogo je važnije od toga..."

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene