Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Autor videa nedavno objavljenog na YouTube-u tvrdi da su dvije pojedinosti dokaz tvrdnji da je snimka prikazivana na televiziji samo dobra računalna montaža.


Na YouTube-u se pojavio video koji je dobar materijal svim teoretičarima zavjere koji se bave napadom na New York i Washington 11. rujna 2001. godine. Autor najnovijeg videa istaknuo je dvije pojedinosti koje se, tvrdi, ne mogu objasniti službenom teorijom, odnosno tvrdnjama američke vlade da se radi o terorističkom napadu.

Vezani članci Slika nije dostupna Napadi 11. rujna 2001.: Ovako je tekao dan koji je promijenio svijet Slika nije dostupna Sjećate li se što ste radili na današnji dan 2001. godine?

VIDEO NAJŠOKANTNIJE snimke napada na Blizance

Riječ je o snimku koji događanja prikazuje iz kuta različitog onom koji prikazuje snimka objavljena na televiziji.

Za početak autor tvrdi da zrakoplov ne može tako lako probiti čeličnu strukturu zgrade kako je prikazano na snimci. Druga, po autoru, šokantna pojedinost je ta da se na usporenoj snimci vidi da jedno krilo zrakoplova prije udara u zrgadu prolazi iza zgrade koja je daleko od blizanaca.

Napadi 11. rujna 2001.: Ovako je tekao dan koji je promijenio svijet

Smatra da su dvije navedene pojedinosti mogući dokaz da je snimka koja je nakon napada obišla svijet kompjutorska montaža.

Iako u opisu videa priznaje da možda njegov snimak nije istinit, zna, kaže, jednu stvar - američka vlada je varljiva i njezina originalna priča puna je rupa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju