Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oborio ženu koja je htjela pomoći

Pas lutalica napao i izgrizao četvero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pas lutalica napao je i ozlijedio četvero djece i jednu ženu koja im je pokušala pomoći u središtu Banje Luke u subotu nakon čega su ga ustrijelili pripadnici policije, izvijestili su lokalni mediji.

Njemački ovčar je oko podneva nasrnuo na četvero djece koja su se igrala u parku Mladena Stojanovića u središtu Banje Luke. Počeo ih je ujedati i trgati im odjeću dok su djeca vrištala. U pomoć im je prema navodima medija priskočila jedna žena na koju je pobješnjela životinja skočila i oborila je na tlo.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

>> Pijani pit bull dječaka ugrizao za lice

Samo zahvaljujući brzoj reakciji dvojice policajaca koja su se nalazila u blizini i koji su ustrijelili psa, sve je prošlo bez težih posljedica.

Mediji izvješćuju da su djeca pretrpjela veliki šok. U gradovima BiH nalazi se veliki broj pasa lutalica koji su postali agresivniji s hladnoćom i nedostatkom hrane. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene