Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Par u incestu želi ozakoniti vezu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački brat i sestra koji žive kao bračni par i imaju četvoro djece spremaju se na tamošnjem Vrhovnom sudu zatražiti legalizaciju svoje veze.

Brat, kojem je 29 godina, već je proveo više od dvije godine u zatvoru zbog seksualnog odnosa sa sestrom. Njegov odvjetnik naglašava kako mu se to ponovno može dogoditi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imaju četvero djece Incestuozni brat i sestra izgubili slučaj pred Europskim sudom Slika nije dostupna Nakon 5 godina veze Doznao da mu je trudna zaručnica sestra!

Ne uspije li par dobiti svoje pravo na Vrhovnom sudu spremaju se na Ustavni sud. Tvrde kako im je uskraćeno pravo na slobodu seksualnog izbora.

Par nije odrastao zajedno. Patrick je usvojen, a Susan je odrasla uz majku. 

Nakon što je odrastao Patrick je poželio upoznati svoje biološke roditelje. Pronašao je majku i upoznao Susan. 

Šest mjeseci nakon toga majka je umrla, a Patrick se preselio kod Susan. Njihov prvi sin Erik rodio se 2001. godine. Odmah im je oduzet i predan na skrb udomiteljima. 

U neobičnoj vezi rođeno je još troje djece, od 2003. do 2005. godine. U studenom 2005. pokrenuta je parnica za incest protiv Patricka i Susan. 

Patrick je osuđen na dvije i pol godine zatvora. Njegova sestra koja ima 21 godinu dobila je skrbnika. 

Prema pisanju 'Spiegela' dok je Patrick bio u zatvoru Susan je s drugim čovjekom rodila peto dijete. 

Njihov odvjetnik, Endrik Wilhelm, izjavio je za BBC kako par ponovno živi zajedno i planiraju započeti sudsku parnicu za pravo na njihovu vezu u roku od šest tjedana. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene