Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navijač je San Lorenza

Papa Franjo redovito plaća članarinu omiljenom nogometnom klubu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa Franjo, unatoč svim svojim dužnostima i udaljenosti od svog doma i dalje redovito plaća klupsku članarinu svom omiljenom nogometnom klubu u Buenos Aiersu.

Papa Franjo, vjerni navijač nogometnog kluba San Lorenzo iz rodnog Buenos Airesa, zbog svojih globalnih dužnosti ne propušta stare obveze i klupsku članarinu plaća na vrijeme, izjavio je u ponedjeljak potpredsjednik kluba Marcelo Tinelli.

"Članarinu plaća redovito, na vrijeme, svakoga mjeseca. Svoje dužnosti obavlja savjesno", rekao je Tinelli televiziji Fox Sport dodajući da papa članarinu plaća trajnim nalogom.

Pročitajte i ovo Papa Franjo Objavio Vatikan Papa Franjo u posljednji tren otkazao sudjelovanje u važnoj procesiji Papa izgledao bolje na tjednoj audijenciji Pozdravio vjernike Papa Franjo izgledao bolje na tjednoj audijenciji

>>VELIČANSTVENO: Papa Franjo s više od 3 MILIJUNA VJERNIKA!

Jorge Maria Bergoglio, bivši nadbiskup Buenos Airesa, poznat je po svom skromnom životu u Argentini.

Često je o nogometu razgovarao s građanima dok se autobusom vozio u nadbiskupiju, slaveći pobjede i komentirajući poraze San Lorenza.

>>Papa Franjo: Tko sam ja da sudim homoseksualcima?

Klub Atletico San Lorenzo de Almagro, koji je 1908. osnovao svećenik imena Lorenzo, član je prve argentinske lige, a stadion mu se nalazi u Bajo Flores, jednoj od najsiromašnijih četvrti Buenos Airesa.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene