Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

David Lavau preživio je pet ili šest dana na lišću i rosi nakon što je njegov automobil nakon sudara s drugim pao u 60-metarsku provaliju.


Djeca 67-godišnjaka, Chardonnay, Sean i Lisa, su za NBC ispričala kako su pronašli oca u provaliji.

Vezani članci Policija, ilustracija Prometna nesreća u Ivanovcu: Autom naletio na pješakinju, preminula u bolnici Strašna nesreća kod Karlovca - 4 Strašna prometna nesreća kod Karlovca: U sudaru kamiona cisterne i automobila poginula jedna osoba

Nakon što su policiji prijavili nestanak članovi obitelji i sami su pokrenuli potragu. Policajci su njegovoj kćeri Lisi kazali kakon je David koristio svoju bankovnu karticu u obližnjoj trgovini namirnicama.

'Pretražili smo cijelo područje. Sva brda, klance, gudure i usjekline. Cijelo vrijeme smo ga zvali i u jednom trenutku smo ga čuli kako viče 'Upomoć, upomoć!', ispričala je Lisa.

Pozvali su hitnu pomoć, vatrogasce i policiju. G. Lavau je helikopterom izvučen iz provalije i prevezen u bolnicu na liječenje, a vatrogasci su u penjanju pomogli njegovim članovima obitelji.

U blizini njegova automobila pronađen je još jedan automobil u kojem je bio mrtav vozač pa policija pokušava ustanoviti što se točno dogodilo.

David Lavau je pretrpio frakturu rebara, iščašeno rame, slomljenu ruku i višestruke prijelome kralježnice. Nijedna ozljeda srećom, nije bila opasna po život. Čeka ga nekoliko operacija.