Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao je sreće

Pao s balkona, preživio, pa kući u prtljazi ponio dio svoje lubanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo je reći da je Lee Charie imao sreće. Nakon pada sa 7 metara visine smrskao je lubanju te se dva dana mislilo kako neće preživjeti. Unatoč tome je preživio, oporavlja se, a kao suvenir je kući ponio dio vlastite lubanje.

Lee Charie, Britanac koji je u prosincu na Tajlandu pao s visine od 7 metara i preživio, vratio se kući i to s komadom vlastite lubanje u prtljazi, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

Charie je pri padu s balkona hotelske sobe smrskao lijevu stranu lubanje zbog čega je završio na hitnoj operaciji. Dva dana nije davao nikakave moždane aktivnosti da bi ga tajlandski liječnici na kraju ipak uspjeli 'oživjeti'. Uklonili su mu četvrtinu lubanje kako bi mu mozgu dali dovoljno mjesta da se oporavi.

 >> Djetetu operirali srce prije rođenja!

Komad lubanje ponio je sa sobom u Englesku, a prevezao ga je u ručnoj prtljazi. Sada će liječniciprema tom dijelu lubanje napraviti metalni odljev koji će mu ugraditi kako bi popunili prazninu koju sad ima na lijevoj strani glave.

Inače, budući da je Lee pretrpio tešku ozljedu mozga, sada ponovno uči hodati i govoriti te pokazuje odličan napredak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene