Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječak je zdrav

Djetetu operirali srce prije rođenja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su im liječnici priopćili da se srce njihova nerođena djeteta ne razvija dobro, pred ovim je roditeljima bila teška odluka.

Kada je bila trudna 20 tjedana, Katrini Frydlewicz liječnici su rekli da se njenom djetetu ne razvija llijeva strana srca. Liječnici Dječje bolnice u Philadelphiji željeli su izvesti operaciju na nerođenom djetetu, čije je srce tada bilo veličine zrna grožđa. Iako su se takve operacije već prije izvodile, nisu bile uspješne.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

>> Evo kako danas možete spasiti nečiji život!

Majka je rekla kako su se ipak nadali da će njenom djetetu ovaj eksperimentalni postupak pomoći i dati nadu. Otac je rekao da je to bila teška odluka, ali da postoji prvi put za sve.

Operacija je izvedena, ali liječnici nisu znali koliko je uspješna bila operacija sve dok se 3 mjeseca kasnije dijete rodilo. Danas je to zdrav dječak te je upravo proslavio prvi rođendan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene