Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Magnituda 4,6

Panika zavladala Zenicom, područje pogodio još jedan snažan potres!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bosnu i Hercegovinu oko 11 sati pogodio je još jedan snažan potres nakon kojeg je uslijedio jedan manji. Stanovnici Zenice tvrde da je podrhtavanje tla bilo slično onome prije dva dana.

Jačina potresa iznosila je 4,6 stupnja prema Richteru, a epicentar je ponovo bio u blizini Zenice, na Smetovima, piše Klix.ba. Točnije, epicentar potresa bio je na dva kilometra dubine, na području sedam kilometara udaljenom od Zenice.

Pročitajte i ovo Potres u BiH 3,0 Novi potres jutros u BiH, osjetio se i u našoj zemlji: "Probudio me, zatreslo i tutnjalo" Potres pogodio BiH "Poput neke eksplozije" Snažan potres pogodio BiH, osjetio se i u Hrvatskoj: "Tresao se plafon, zidovi, stolovi. Trenutak do rušenja je falio"

Prema prvim informacijama, na pojedinim objektima došlo je do manje materijalne štete, a u nekim dijelovima grada privremeno je nestalo električne energije. Potres su osjetili i stanovnici Banje Luke, Tuzle, Kaknja i drugih mjesta u blizini Zenice. 

>> VIDEO Snažan potres u Zenici, građani u strahu izašli na ulice

Stanovnici Zenice tvrde da je podrhtavanje tla bilo slično onome koje se dogodilo prije dva dana, kada je područje pogodio jedan od najjačih potresa zabilježen u zadnjih 40 godina, magnitude 4,7 prema Richteru. Tada je zabilježena manja materijalna šteta, a na sreću, nitko nije ozlijeđen.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene