Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pakistan oslobodio 3.400 uhićenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pakistan je oslobodio 3.400 uhićenih ili osoba kojima je određen kućni pritvor na temelju izvanrednog stanja proglašenog 3. studenoga i uskoro će osloboditi preostalih 2.000, izvijestilo je ministarstvo unutarnjih poslova u Islamabadu.

'Savezne i pokrajinske vlasti su oslobodile oko 3.400 osoba, među kojima su odvjetnici i aktivisti političkih stranaka. Oko 2000 osoba je još zatočeno, ali će biti uskoro oslobođeni', rekao je glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova.

Pročitajte i ovo Posvajanje u Kongu - 2 Sporno posvajanje MVEP otkrio nove detalje o uhićenim Hrvatima: Djeca su na sigurnom, hrvatski ambasador pokušao ih posjetiti Hrvati pred sucem - 2 JE LI POSTUPAK ZAKONIT? Hrvati čekaju odluku suda o posvajanju djece iz Konga: Voditelj sirotišta pobjegao

Samo vrlo malo zatočenih, oni optuženi za zločine morati će platiti jamčevinu ako žele izaći iz zatvora, dodao je glasnogovornik.

General Musharraf 3. studenoga proglasio je u zemlji izvanredno stanje i namjerava ga održati do izbora predviđenih za 8. siječnja, unatoč prosvjedima oporbe i međunarodne zajednice koja smatra kako izbori ne mogu biti slobodni i transparentni pod takvim režimom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene