Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanitarne svrhe

Pahora iznenadila ponuda za njegov oldtajmer: ''Sve ima svoje granice. Za cijenu katre više nisam siguran''

Borut Pahor prodaje Renault 4
Borut Pahor prodaje Renault 4 Foto: Twitter/Screenshot
Bivši predsjednik Slovenije Borut Pahor prodaje svoj Renault 4 star 32 godine, a javnosti je prilikom objave oglasa obećao da će obavještavati o najvišem ponuđenom iznosu. Cijena se trenutačno vrti oko nemalog iznosa.

"Katra je stara više od 32 godine. Moja ljubav je bila više od 20 godina. Sad ćemo se rastati, ali naš rastanak neće biti težak. Novac koji dobijem dat ću za djecu koja se bore s rakom", poručio je bivši slovenski predsjednik Borut Pahor, koji je prije tjedan dana objavio da prodaje svoj oldtajmer.

Riječ je o Renaultu 4, kojem Pahor tepa katra, a u Hrvatskoj je poznatiji pod nadimcima katrica ili četvorka.

Do četvrtog veljače Pahorova katra dosegla je gotovo 35.000 eura. Točnije, najviša ponuda dosad stigla je iz jednog poduzeća koje je ponudilo 34.568 eura, što je Pahor popratio komentarom: ''Sve ima svoje granice. Za cijenu katre više nisam siguran.''

Pročitajte i ovo Borut Pahor prodaje Renault 4 humanitarac VIDEO Bivši predsjednik rastaje se od - katre: "Bila je moja ljubav više od 20 godina, ali rastanak neće biti težak"

Pročitajte i ovo Ilustracija BORBA ZA PREŽIVLJAVANJE VIDEO Kako u Hrvatskoj žive osobe koje se bore s rakom? ''Ostaju bez posla, umiru od gladi, bez vode, sami...''

Prodaja Pahorova oldtajmera simbolično će biti zaključena 15. veljače, na Međunarodni dan borbe protiv dječjeg raka.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene