Borut Pahor prodaje Renault 4
Borut Pahor prodaje Renault 4 Foto: Twitter/Screenshot

Borut Pahor objavio da prodaje svoj Renault 4 star 32 godine.


"Katra je stara više od 32 godine. Moja ljubav je bila više od 20 godina. Sad ćemo se rastati, ali naš rastanak neće biti težak. Novac koji dobijem dat ću za djecu koja se bore s rakom", poručio je Borut Pahor, bivši slovenski predsjednik, koji je na društvenim mrežama najavio da prodaje svoj oldtajmer.

Riječ je o Renaultu 4, kojem Pahor tepa katra, a u Hrvatskoj je poznatiji pod nadimcima katrica ili četvorka. Pahor je najavio da će više detalja o prodaji svojeg automobila objaviti narednih dana. 

 

 

S tim se automobilom i ranije hvalio, a na društvenim je mrežama objavljivao snimke vožnje, ali i uspješne prolaske na tehničkom pregledu. Nedavno je potvrdio da je njegova četvorka i službeno postala oldtajmer. 

Andrej Plenković, Borut Pahor Plenković zahvalio Sloveniji na potpori za ulazak zemlje u Schengen i eurozonu: "Ostajemo otvoreni za buduću suradnju"

Borut Pahor u posjeti Zoološkom vrtu - 7 Pahor posjetio zagrebački Zoološki vrt: Pogledajte nastambu koju je poklonio Gradu za uspomenu

Pahor je obnašao dužnost slovenskog predsjednika do prosinca 2022. godine. U studenom je posljednji put kao predsjednik Slovenije posjetio Hrvatsku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju