Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan mladić i dva tinejdžera ubijeni su u noći na nedjelju u pucnjavi u Marseilleu, na jugu Francuske, poznatom po visokoj stopi kriminala često povezana s krijumčarenjem droge.


Žrtve u dobi od 15 do 24 godine pogođene su oko 2,30 sati rafalima iz automatskog oružja u podnožju zgrade u siromašnoj četvrti na sjeveru grada.

Vezani članci KBC Zagreb, ilustracija Transplantacija trajala 12 sati: Organe žrtve pucnjave u Klisu dobila tri pacijenta Policija, ilustracija Preminuo muškarac koji je prije nekoliko dana upucan u glavu i ostavljen na cesti u Klisu

Njih su trojica bila na stubištu zgrade kad je nekoliko osoba iz dva automobila otvorilo vatru, rečeno je iz sudskog izvora.

Dvadesetak čahura ispaljenih iz automatskog oružja pronađeno je na licu mjesta. Ubrzo nakon drame dva spaljena vozila otkrivena su u Gardanneu, dvadesetak kilometara sjeverno od Marseillea.

Pucnjava u kampusu u Arizoni, jedan mrtav, troje ranjeno

Po sudskom izvoru, 24-godišnji mladić bio je poznat policiji ali dvojica tinejdžera "vrlo slabo".

Naselje Lauriers, u kojem je došlo do pucnjave, poznato je kao žarište trgovine drogom u Marseilleu. U svibnju je opsežna operacija u kojoj je sudjelovalo oko 300 policajaca dovela do uhićenja dvadesetak osoba. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook