Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žarište trgovine drogom

OTVORILI VATRU IZ AUTOMOBILA Tri mrtva u pucnjavi u Marseilleu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan mladić i dva tinejdžera ubijeni su u noći na nedjelju u pucnjavi u Marseilleu, na jugu Francuske, poznatom po visokoj stopi kriminala često povezana s krijumčarenjem droge.

Žrtve u dobi od 15 do 24 godine pogođene su oko 2,30 sati rafalima iz automatskog oružja u podnožju zgrade u siromašnoj četvrti na sjeveru grada.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Njih su trojica bila na stubištu zgrade kad je nekoliko osoba iz dva automobila otvorilo vatru, rečeno je iz sudskog izvora.

Dvadesetak čahura ispaljenih iz automatskog oružja pronađeno je na licu mjesta. Ubrzo nakon drame dva spaljena vozila otkrivena su u Gardanneu, dvadesetak kilometara sjeverno od Marseillea.

Pucnjava u kampusu u Arizoni, jedan mrtav, troje ranjeno

Po sudskom izvoru, 24-godišnji mladić bio je poznat policiji ali dvojica tinejdžera "vrlo slabo".

Naselje Lauriers, u kojem je došlo do pucnjave, poznato je kao žarište trgovine drogom u Marseilleu. U svibnju je opsežna operacija u kojoj je sudjelovalo oko 300 policajaca dovela do uhićenja dvadesetak osoba. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene