U antistres sobu mnogi dolaze zbog stresa koji im izaziva posao, ali tu su i drugi razlozi.


Moskovljani su odlučili stresu reći zbogom! Otvorili su sobu u koju možete doći i izbaciti sav bijes iz sebe. Sve što je u prostoriji možete bacati, lupati i razbijati. Soba je preko noći postala popularna među građanima pod stresom.

Vezani članci Mihail Gorbačov Gorbačov poručio EU i Rusiji da se ne boje pregovora: ''Moramo shvatiti da smo svi Europljani'' Povratak ruskih diplomata iz Sjeverne Koreje Ruski diplomati Sjevernu Koreju morali napustiti na vlastiti pogon: "Putnički prijevoz je zaustavljen, bio je to dug i težak put kući"

U sobi je vrijeme rezervirano za rješavanje svih briga koje vas more. Mnogi u trenucima ljutnje požele nešto udariti, no to je društveno neprihvatiljivo. No ne i u ovoj sobi!

'Osjećam se odlično. Pozitivniji sam i ljubazniji. Prije ovoga sam bio poput zvijeri', rekao je posjetitelj Savely.

'Radost i osmijeh! To prije nije bilo vidljivo na mojem licu', kaže posjetitelj Dmitrij.

Ovo je jednostavan trik koji će vam pomoći u stresnoj situaciji

Mnogi dolaze zbog stresa koji im izaziva posao. Neki zbog ljubavnih, a neki zbog financijskih problema! Svi oni imaju istu terapiju - na neobičan način spasiti svoje zdravlje!

'Sve je u skladu sa zakonom, a tu su i moralni standardi. Postoji pravilnik ponašanja, a zapravo želimo potaknuti ljude da u sebi pronađu radost djeteta koja je u svima nama. Sve ove stvari su smeće. One nemaju vrijednost. Nakon što budu uništene pošaljemo ih na recikliranje. Mi smeće koristimo za zabavu, ali ono može biti i izvor prihoda', objasnio je voditelj projeka Aleksej Barinsky.

Zanimljiv je podatak da najčešće dolaze zaposleni, a među njima najviše je ljudi s visokih pozicija. Uživaju u pripremi starih stvari za reciklažu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook