Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nikome ništa nije rekao'

Otkriveno tko je zapravo heroj koji je spasio djevojčicu na autocesti u Italiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač koji je učinio herojsko djelo i spasio osmogodišnju djevojčicu u nesreći na autocesti u Italiji ipak nije iz Bosne i Hercegovine.

Abdelhamid Haddach vozio se s osmogodišnjom kćerkom autocestom kada je udario u drugi automobil nakon čega je od siline udarca odbačen prema ogradi. Kamion koji je vozio iza njih na vrijeme je zakočio i prepriječio put drugim vozilima te tako spriječio još veću tragediju.

>>
FOTO Heroj iz BiH: Vozač kamiona spriječio veliku nesreću u Italiji

Svi su mediji prenijeli tu vijest, kao i informaciju da je kamionom upravljao vozač iz BiH, no na kraju se ispostavilo da je za volanom bio Rumunj. Naime, heroja su kolege iz tvrtke prepoznale po kamionu.

'Zove se Ionut Purice, ima 29 godina i Rumunj je. Radimo u istoj tvrtki. Prepoznali smo naš kamion u vijestima. Ništa nikome nije rekao, a cijela ga Italija traži i slavi kao heroja. Poslije su ga pronašli. Već je na putu u Nizozemskoj, kazao je Ionov kolega Ronald Jurić za 24 sata.

Pročitajte i ovo Talijanska policija Nakon napada u Rusiji I naši susjedi na oprezu: Još jedna europska zemlja podigla razinu opasnosti od terorizma Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Djevojčica je  trenutno na odjelu intenzivne njege u bolnici, a otac sad napokon zna tko je čovjek koji mu je spasio dijete.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene