Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Srbiji

Otac, sin i troje poznanika silovali konobaricu 2 sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac, sin, njihov rođak te još dvojica njihovih poznanika, seksualno su se puna dva sata iživljavali te silovali 21-godišnju konobaricu u mjestu Šajkaš, u Srbiji.

Ovaj gnusni čin, preksinoć su počinili 52-godišnji Milorad P., njegov 23-godišnji sin Miroslav P. te njihov 25-godišnji rođak Marinko P. i još dvojica poznanika. Sva petorica inače su mještani Šajkaša, a čitava drama odigrala se u kući jednog od navedenih osumnjičenih. Policiji ih je prijavila sama žrtva, koja inače radi kao konobarica u lokalnom kafiću.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Slika nije dostupna Velika zapljena policije Otac i sin od stana napravili uzgajalište marihuane

>> Silovao, zadavio i bacio tijelo pored svinjca

'Prema riječima žrtve, sve se odigralo od 20 do 22 sata u privatnoj kući jednog od osumnjičenih. Djevojka je izjavila da ju je grupa muškaraca primorala na spolni odnos te da su je višestruko silovali', kazao je za Blic izvor blizak istrazi iz srpskog MUP-a. Isti izvor navodi kako policija još uvijek utvrđuje tko od petorice osumnjičenih djevojku silovao, no svi su zadržani u pritvoru i tamo će ostati do nedjelje.

'Takvi ni ne trebaju živjeti među normalnim ljudima'

I kad čovjek pomisli da stvar ne može biti gora, ona to upravo i postane. Naime, samo dan prije tog događaja, u istom mjestu je silovana i 85-godišnja starica. Silovao ju je muškarac, koji je u rodu s jednim od optuženih za zlostavljanje i silovanje mlade konobarice. Staricu je višestruko zlostavljao i bludničio nad njom te joj je na kraju preturio čitavu kuću, dok nije pronašao nešto novca, oko 1.500 dinara te je tek tada otišao. nakon što je uhvaćen od strane policije, sve je priznao.

'Za silovanje jednostavno ne postoji dovoljno visoka kazna, a kamoli za onog tko siluje staricu od 85 godina. A šta tek reći za oca i sina koji zajedno siluju djevojku? Pa zar taj čovjek ne razmišlja da se takvo nešto sutra može dogoditi njegovoj kćeri?', sa zgražanjem je prokomentirao za Blic jedan od mještana. 'Ne znam tko su ti ljudi, a i drago mi je što ih ne poznajem. Takvi ni ne trebaju živjeti među normalnim ljudima', nadovezala se na to jedna mještanka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene