Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvjerski čin u Srbiji

Silovao, zadavio i bacio tijelo pored svinjca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan zločin dogodio se u mjestu Sokobanja u Srbiji, gdje je, pored svinjca u šikari pronađeno tijelo 51-godišnje žene, koja je prema neslužbenim podacima brutalno silovana i zadavljena.

Leš nesretne Zorice Božinović bio je zamotan u deku, a prvi rezultati istrage ukazuju na to da je zločin počinjen na drugom mjestu te da je njezino tijelo odbačneo pored svinjca, radi prikrivanja zločina, piše Blic. Tijelo silovane i ubijene žene pronašao je jedan od mještana, koji je jučer oko 6.40 sati išao po mlijeko.

Pročitajte i ovo Racijom u BiH razbijen superkartel velika akcija Pao superkartel u susjedstvu: Među uhićenima ravnatelji policije i bolnice, poduzetnici, influencerica... Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu

'Mislio sam da je ispod prljave žute deke leš svinje, pa sam pomaknuo i nogom tkaninu. Umalo se nisam srušio kada je ispod provirila gola ženska noga. Otrčao sam do puta i od prvog prolaznika zatražio mobitel pa smo pozvali policiju', rekao je za Blic 65-godišnji Ratomir M., koji je dodao kako je tijelo žene bilo unakaženo i puno modrica i podljeva krvi po vratu i leđima.

Suprug ubijene Zorice, 81-godišnji Ranko Božinović, policiji je kazao kako ju nije vidio puna dva dana, a jedan njegov susjed iz sela Dugo Polje, kazao je kako je Ranko jučer došao iz Sokobanje i rekao kako mu je žena pobjegla, navodno s Romima. 30-godišnja kći ubijene Zorice, Verica Erkić, za tragediju je saznala od susjeda iz sela. 'Ne mogu vjerovati, još sam u šoku. To je zlodjelo učinio neki manijak. Moja majka je slučajna žrtva', rekla je za Blic Verica.

Zorica, prema pričanju susjeda, bila je nezaposlena te se bavila poljoprivredom. Spomenutu kćer ima iz prvog braka, a sa suprugom Rankom, s kojim je bila 15 godina, nije imala djece.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene