Obavijesti Video Pretražite Navigacija
i dalje ga traže

Otac Mateja Periša osvrnuo se na razne teorije o nestanku: "Vjerujem samo policiji"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac Mateja Periša rekao je kako u obzir uzima samo službene informacije MUP-a i da se ne osvrće na razne teorije o sinovom nestanku koje se šire u javnosti.

"Za mene relevantne informacije su samo one službene objavljene od strane MUP Srbije. Policija obavlja i dalje sve istražne radnje, novih značanijnih informacija, nažalost, nema", rekao je danas Nenad Periš, otac nestalog mladića za kojim se u Beogradu traga već punih 26 dana, piše Blic.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 14. dan potrage Ribar koji je iz rijeke spasio najmanje 30 ljudi susreo se s Matejevim ocem: "Od Beton Hale do Ratnog otoka nema više od 500 metara. Ali voda je jaka i hladno je..." Davor Božinović, Matej Periš IZ MINUTE U MINUTU Privremeno prekinuta potraga, obaviješten i Interpol, hrvatski veleposlanik otkrio ima li novih informacija: ''Sve je teže govoriti o ovom slučaju''

Privatni detektiv iz Srbije koji ne radi na slučaju, Braca Zdravković, kazao je kako mu je mladić blizak Matejevom društvu rekao kako su momci bili skloni okladama, to jest, izazovima, te iznio teoriju da je Matej kobne večeri ispunjavao jedan takav izazov.

"Onda, recimo, neki ponoćni triatlon u smislu trčanja par kilometara, pa plivanje, pa onda izađe na određenom mjestu i napravi stotinjak sklekova. Možda je ovdje u pitanju bila triatlon oklada. Možda je mladić po nagovoru svog društva otrčao kilometar i pol, skočio u Savu i plivao prema Gotiku, a sve zbog oklade. Ako je to u pitanju, to zna samo njegovo društvo. I ovo je jedna od teorija, ne moja, nego dečka iz Splita koji mi je to poslao", ispričao je detektiv u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Inače, pojavila se i informacija kako su Viber i Instagram račun Mateja Periša bili aktivni u petak. Razlog tome je najvjerojatnije istraga policije koja ima pristup Matejevim računima te ih provjerava za moguće tragove i informacije o njegovom nestanku, piše Večernji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene