Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prati potragu u Beogradu

Matejev otac komentirao rekonstrukciju kretanja svojeg sina: "Policija je predstavila dijelove svojih saznanja vrlo stručno. Ono što očekujem je..."

Nenad Periš
Nenad Periš Foto: DNEVNIK.hr
Srpska policija rekonstruirala je događanja u noći s 30. na 31. prosinca, kad je nestao Matej Periš iz Splita. Njegova oca, Nenada Periša, zamolili smo za komentar onoga što su rekli.

Nenad Periš, otac nestalog 27-godišnjeg Mateja, boravi u Beogradu, gdje 13. dan traje potraga. Zamolili smo ga za komentar izvješća koje je srpska policija objavila na svojoj internetskoj stranici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 15. dan potrage Jedan detalj muči Matejeva oca: "Da je taj trenutak bio drugačiji, možda ne bismo sada pričali" Slika nije dostupna 14. dan potrage Ribar koji je iz rijeke spasio najmanje 30 ljudi susreo se s Matejevim ocem: "Od Beton Hale do Ratnog otoka nema više od 500 metara. Ali voda je jaka i hladno je..."

"Mislim da se u dijelu u kojem je prikazan izvještaj predstavio stručno i profesionalno. Ono što očekujem je da se istraga nastavi do konačnog odgovora gdje je Matej, odnosno gdje je mobilni uređaj koji je otporan na vodu", napisao je u poruci za DNEVNIK.hr.

Na pitanje što misli o rekonstrukciji prema kojoj mobitel završava u Savi, kratko je dodao: "Ne znam što bih trebao tu komentirati. Policija je predstavila dijelove svojih saznanja vrlo stručno."

MUP Srbije objavio je u srijedu rekonstrukciju kretanja mladića, prema kojoj je trčao gradskim ulicama sve dok posljednji signali mobitela nisu uhvaćeni s mjesta koje je locirano na rijeci Savi.

Napisali su da su pregledali stotine sati snimki s nadzornih kamera iz noći nestanka mladića i na osnovi toga napravili rekonstrukciju njegova kretanja od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1:43 do silaska do Save u 1:52 poslije ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.

Kako navode, osim s taksistom kojega je zaustavio i s kojim je policija obavila razgovor, Periš nije bio u kontaktu ili interakciji ni s jednom drugom osobom te su iz obavljenih razgovora s njegovim prijateljima koji su bili u klubu te večeri, osobljem kluba i svim svjedocima isključili mogućnost da je njegovu nestanku prethodio sukob ili tučnjava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene