Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

ponoćni triatlon?

Privatni detektiv ispalio novu teoriju: "Javio mi se Matejev prijatelj, ti momci su skloni okladama"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Detektiv Braca Zdravković, privatni detektiv iz Srbije, objavio je video u kojem se bavi nestankom Splićanina Mateja Periša.

Privatni detektiv Braca Zdravković rekao je da je na dijelu Dunava na kojem je nestao Matej Periš u posljednjih 30 godina nestalo stotinjak ljudi. Dodao je da je bio zadužen za taj sektor, da je radio je na mnogim takvim slučajevima.

Također je rekao da bi se Mateja Periša trebalo tražiti i uzvodno. Pritom se prisjetio slučaja od prije 30 godina kad ga je načelnik pitao zašto nestalog čovjeka nisu tražili i uzvodno.

"Rekao mi je: 'Jesi li, Braco, obavio sve?'", a Zdravković mu je odgovorio: "Da, načelniče. Obavijestio sam sve stanice nizvodno da je taj i taj nestao."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odgovarao na pitanja novinara Milanović komentirao situaciju u Ukrajini: "Povući ćemo sve do zadnjeg vojnika. Hrvatska se od toga mora maknuti kao od požara"

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević - 2 SUSTAV "OD VRATA DO VRATA" Tomašević pozvao stručnjake da se uključe u javno savjetovanje o komunalnom otpadu: "To je najpravedniji model i dio je našeg predizbornog obećanja"

Načelnik ga je zatim, ispričao je, pogledao čudno i upitao je li učinio isto sa stanicama koje se nalazi uzvodno.

"Ja mu u čudu kažem: 'Načelniče, voda ide prema Crnom moru, a ne prema Beču.'", na što mu je stigao odgovor: "Ako jednog dana budeš imao ambicije sjediti u ovoj fotelji, moraš naučiti da nekad predmeti protiv svoje volje idu i uzvodno."

"Upravo su nam javili za slučaj nestalog čovjeka koji je pronađen uzvodno. Kako? Zakačio se na jedan od šlepova i pronašli su ga uzvodno. Zato ga treba tražiti i uzvodno jer nikad se ne zna je li ga zakačio neki šlep i ode tako sve do Beča", pojasnio mu je načelnik.

Dečki skloni međusobnim okladama

Zdravković je u videu rekao i da ga je nedavno kontaktirao dečko koji zna Mateja i prijatelje s kojima se Matej druži.

"On kaže da su ti momci vrlo živahni. Oni su dobri dečki, ali momci koji idu na provod u stranu zemlju su živahni dečki. Između ostaloga, rekao mi je da je to društvo i u Splitu imalo međusobne oklade da netko može učiniti nešto zbog nečega. U današnje vrijeme to se zove challenge. Ovaj može preskočiti toliko, ovaj može skočiti s tog i tog mosta", rekao je detektiv.

"Onda, recimo, neki ponoćni triatlon u smislu trčanja par kilometara, pa plivanje, pa onda izađe na određenom mjestu i napravi stotinjak sklekova. Možda je ovdje u pitanju bila triatlon oklada. Možda je mladić po nagovoru svog društva otrčao kilometar i pol, skočio u Savu i plivao prema Gotiku, a sve zbog oklade. Ako je to u pitanju, to zna samo njegovo društvo. I ovo je jedna od teorija, ne moja, nego dečka iz Splita koji mi je to poslao", ispričao je detektiv.

Također je zaključio da Matej nije svojom voljom ili bez razloga skočio u Savu i zaplivao jer, tvrdi Zdravković, na mjestu na kojem se sumnja da je nestao u Savu nitko ne može skočiti svojevoljno i preživjeti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene