Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S obitelji sudjelovao u potrazi

Ubio dvije djevojke zbog neuzvraćene ljubavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
T.M. iz Sela Krušar kod Ćuprije, koji je uhićen pod sumnjom da je ubio bivšu djevojku Ivanu Stojković i njezinu prijateljicu Biljanu Obradović, tijekom policijskog ispitivanja priznao je zločin, javlja srbijanski Blic.

'Tko je proveo i minutu s Ivanom u društvu, zna koliki je ovo gubitak... Živjet će vječno u našim srcima, nadam se da su sada u nekom ljepšem i sigurnjiem svijetu', riječi su poruke koju je T. M. putem mobilnog telefona objavio na Facebooku, piše Blic. Nekoliko sati kasnije pozvan je na razgovor u policiju, a kod njega je pronađen i okvir pištolja CZ-M70 kojim su, vjeruje se, ubijene djevojke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema ozlijeđenih Nevjerojatno: Tinejdžerice snimale video za TikTok pa zapalile gotovo 200 tona slame i pobjegle Slika nije dostupna ORGANIZACIJA BOKO HARAM Oslobođeno 279 nigerijskih učenica: ''Većina nas je imala ozlijeđena stopala, rekli su da će ustrijeliti sve koji ne mogu hodati''

>> Strava: Ubio najbolje prijateljice pa se pridružio potrazi

'Tijekom ispitivanja je priznao da je ubio Ivanu, s kojom je nekada bio u vezi, te njezinu prijateljicu Biljanu. Zločin je navodno izvršio zbog neuzvraćene ljubavi. Čekao je da Ivana dođe iz Beograda i znao je da će se to dogoditi za Uskrs. Čekao je da se u selu pojavi automobil u kojem su bile djevojke. Kad je spazio Hondu stopirao je, a djevojke su mu stale jer su ga poznavale i nisu pretpostavljale da će im nauditi', tvrdi Blicov izvor. Dodaje kako je T. M. po ulasku u vozilo izvadio pištolj i zaprijetio Ivani da vozi do Ade, koja je pet kilometara udaljena od njihova sela, te ih tamo ubio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene