Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin u Srbiji

Strava: Ubio najbolje prijateljice pa se pridružio potrazi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brutalan zločin prestravio je Srbiju. U šumi su smaknute dvije djevojke.

Tijela djevojaka od 19 i 26 godina srbijanska policija pronašla je jučer ujutro oko 8.30 sati u šumi na mjestu Ada iza vikend naselja. Motiv ubojstva je, čini se, neuzvraćena ljubav. Tijekom dana uhićen je T.M. iz sela Krušara, nadomak Paraćina, zbog sumnje da je ubio nesretne djevojke u šumi kod Ćuprije, piše Blic. Kako doznaje Blic, motiv ubojstva je neuzvraćena ljubav, no policija tu informaciju još nije povrdila. Osumnjičeni je, navodno, bio zaljubljen u jednu od žrtava. Dvije su mlade djevojke, 19-godišnja Biljana Obradović i 26-godišnja Ivana Stojković, bile najbolje prijateljice. Jedna je djevojka s prostrijelnom ranom pronađena u automobilu, a druga, također s prostrijelnim ranama, tri metra pokraj vozila.

Pročitajte i ovo Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije" Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

Brutalno smaknuće

Osumnjičeni je brutalno, hicima u glavu, smaknuo nesretne djevojke Utvrđeno je da su se u subotu oko 4 sata ujutro djevojke vraćale iz Jagodine vozilom marke 'honda' u vlasništvu oca jedne od njih, izvijestio je ravnatelj tamošnje policije Milorad Veljović. Na putu u neposrednoj blizini njihovih kuća, zaustavio ih je 30-godišnjak i sjeo na zadnje sjedište vozila. On ih je potom primorao da se odvezu do mjesta Ada, u neposrednoj blizini Morave, udaljenom oko pet kilometara od sela. Tada je došlo do verbalnog sukoba između muškarca i starije djevojke, nakon čega je on sa dva hica iz pištolja marke CZ-M70 kalibra 7,65 mm pucao u njezinu glavu. Druga je djevojka pokušala pobjeći iz vozila, ali ju je T.M. pogodio u desnu nogu, a nakon što je ona pala, prišao joj je i ispalio hitac u sljepoočnicu, doznaje Press. Veljović je rekao da se muškarac nakon toga pješice udaljio s mjesta zločina u pravcu sela Krušar, a u jutarnjim satima se pridružio potrazi za djevojkama.

Očajna rodbina na mjestu zločina

Prizor na mjestu zločina bio je mučan. Pred šumu gdje su pronađene nesretne djevojke pristizala je brojna rodbina koja se nadala da neslužbene informacije možda nisu točne i da se ne radi doista o njihovim sestrama, sestričnama...Je li ovo nagrada za Uskrs, Bože? Jel' si nas ovako nagradio? Možda ćeš ti ipak dati da ovo nije moja sestra, možda je ovo netko drugi' pričao je više za sebe brat jedne od ubijenih dok je stajao ispred policajaca koji su osiguravali mjesto zločina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene