Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićen pedofil koji je glumio Djeda Mraza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičen pedofil, 59-godišnji Amerikanac koji je jučer ujutro uhićen u Union Cityju na temelju međunarodne tjeralice koju je izdao Interpol, izveden je pred sud u New Jerseyju, pod optužbom da je seksualno iskorištavao nekoliko djece u Aziji.

Wayne Nelson Corliss je vidno uznemiren došao na sud u Newarku tek nekoliko sati pošto je uhićen u gradu kraj Union Cityja.

Pročitajte i ovo Roger Vangheluwe - 1 prekasno za optužnicu Zlostavljao nećake: Papa Franjo izbacio je belgijskog biskupa iz svećenstva zbog pedofilije Ilustracija U više država Trojica Hrvata prošvercala stotine kilograma droge po Europi, USKOK otkrio kako su to učinili

Protiv njega će se podignuti optužnica zbog navođenja malodobnika na blud, prema sudbenim dokumentima.

Corliss je bio glumac i pisac komedija, a često je glumio Djeda Mraza te klauna na dječjim rođendanskim zabavama. Njegovi prijatelji i susjedi rekli su ne mogu zamisliti da je pedofil.

Interpol je u utorak na svojoj web-stranici izdao tjeralicu kako bi pronašao muškarca kojega se sumnjiči da je seksualno iskorištavao trojicu dječaka od 6 do 10 godina u jugoistočnoj Aziji te da je elektroničkom poštom slao veći broj fotografija koje ga prikazuju s njima.

Ovo je drugi put da je Interpol zatražio pomoć javnosti kako bi pronašao pedofila. U listopadu prošle godine u operaciji Vico u Tajlandu uhićen je seksualni prijestupnik, navodno, kanadski državljanin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene