Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je upala u kafić Ljubiše Vasića, poznatog po nadimku ''Prva frizura Srbije'', baš u trenutku dok su se u tajnim sobama odvijale orgije. I Vasić i njegov pomoćnik Joca Majmun uhićeni su zbog trgovine ljudima.


Policija je akciju planirala tjednima i čekala pogodan trenutak. Strpljenje se isplatilo. 

''Pripadnici MUP-a upali su baš u trenutku kada su tri djevojke pružale usluge dvojici muškaraca'', kazao je izvor iz istrage u sklopu koje su uhićeni Ljubiša Vasić, poznat po nadimku ''Prva frizura Srbije'' i konobar‚ koji je zapravo njegov pomagač, a zove se Jovica Jeremić, poznat po nadimku Joca Majmun i ima 62 godine.

"Tužiteljstvo i policija su dobili dojavu da Vasić, koji je već nekoliko puta bio uhićen zbog prostitucije, ponovo u svom kafiću drži djevojke. Policija je čekala da ih uhvati na djelu. Upravo se to i dogodilo. Čak su pronašli i tajni prolaz koji vodi k tim prostorijama. Sobe za orgijanje su na katu", rekla je Telegrafu osoba bliska istrazi slučaja.


Osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, privedeni višem javnom tužitelju u Smederevu te im je Viši sud u Smederevu odredio pritvor od 30 dana.

Slika nije dostupna Pakao ne prestaje ni kada bi trebale biti na sigurnom: Svodnici u Njemačkoj vrbuju izbjegle Ukrajinke za prostituciju
Prostitucija, ilustracija Iznajmljivali im stanove za seksualne usluge: Razbijen lanac prostitucije, muškarac i žena osumnjičeni za podvođenje žena iz regije

Kupleraj po imenu "Nina s prenoćištem" nalazi se u selu Mihajlovac pored Smedereva, a cijene tajnih soba u kojima su djevojke čekale mušterije kretale su se od 4000 do 7000 dinara (250 do 450 kuna).

Prema neslužbenim informacijama, Vasić i Jeremić negirali su krivnju, a u daljnjem postupku bit će ispitane i mušterije te oštećene djevojke.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju