Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mamili ih u Zagreb

Iznajmljivali im stanove za seksualne usluge: Razbijen lanac prostitucije, muškarac i žena osumnjičeni za podvođenje žena iz regije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija razbila je, u suradnji s PNUSKOK-om i Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu, lanac prostitucije za čije organiziranje su osumnjičeni 51-godišnjak i 30-godišnjakinja.

Policija je precizirala kako sumnja da je 51-godišnjak, od kraja srpnja do kraja rujna, mamio, vrbovao i poticao više žena s područja Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine da se radi zarade na području Zagreba "bave pružanjem spolnih usluga uz novčanu zaradu".

Pročitajte i ovo Prostitucija, ilustracija Uhićena je Peruanka u unajmljenim stanovima organizirala prostituciju: Policija otkrila detalje Snimka nadzorne kamere - 1 Policija ima puno posla Veliki broj provala u Zagrebu: ''Prije nisi mogao nekom odnijeti kvačicu sa štrika''

Osumnjičeni 51-godišnjak je, dodaje policija, u tu svrhu pribavio više mobitela i korisničkih telefonskih kartica raznih operatera te putem oglasnika objavljivao oglase kojima se oglašava pružanje takvih usluga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nekad i danas Eskort-dame različitih generacija otvoreno popričale o najgorim iskustvima: ''Ostala sam šokirana kad sam provjerila njegov broj''

Policija nadodaje da je 51-godišnjak zatim unajmljivao stanove i apartmane u Zagrebu u kojima su petero žena starosti između 29 i 42 godine muškim osobama pružale razne vrste spolnih usluga, dok se 30-godišnjakinja javljala na radne brojeve telefona dogovarajući sa zainteresiranim muškarcima vrijeme, mjesto, uvjete i cijenu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljene su pretrage stanova, automobila i kuće tijekom kojih su pronađeni mobiteli, telefonske kartice, informatička oprema i novac. Osumnjičeni dvojac je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene