Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćena u laži

Optužila petoricu za silovanje, a zapravo snimila pornić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petorica američkih muškaraca umalo su završila u zatvoru s 25-godišnjim zatvorskim kaznama, nakon što ih je 18-godišnja studentica sveučilišta Hofsfra, optužila za grupno silovanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Madison Brooks predali su se Stravičan slučaj: Mladići silovali studenticu u autu i izbacili je na cestu. Pregažena je i umrla na mjestu

Djevojka je petoricu muškaraca optužila za silovanje u kupaonici studentskog doma, prošle nedjelje ujutro, no njezina priča ubrzo je počela padati u vodu, nakon što je suočena s činjenicom da tužiteljstvo raspolaže video snimkom čitavog događaja, napravljenom mobitelom, od strane jednog od sudionika.

Studentica je tvrdila u svojoj priči, kako su je petorica optuženih namamila iz kluba, odvezli ju, seksualno se iživljavali na njoj i silovali ju. No, nakon što je suočena sa snimkom, priču je ubrzo promijenila i progovorila istinu, jer se ništa od navedenog u njezinoj prvotnoj priči nije podudaralo sa snimljenim materijalom. 'To je više izgledalo kao tvrdi porno uradak', kazao je za New York Daily News Victor Daly-Rivera, odvjetnik 20-godišnjeg Kevina Taverasa, jednog od optuženih.

'Na snimci nema silovanja, vezivanja, vrištanja ili ozlijeđivanja. Sasvim druga priča', dodao je Rivera. Lažljiva studentica suspendirana je s fakulteta i očekuje je disciplinsko saslušanje na fakultetu, rekla je glasnogovornica sveučilišta Melissa Connoly. Stalin Felipe, 19-godišnjak, koji je isto tako bio neopravdano optužen za silovanje studentice, zaključuje kako je vjerojatno lagala jer se 'osjećala krivom i posramljenom zbog toga što je učinila'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene