Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran slučaj

Optužena za provalu i prisiljavanje muškarca na oralni seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizarna priča stiže iz Australije. 39-godišnja žena optužena je za ometanje posjeda i silovanje muškarca oralnim seksom bez njegovog pristanka.

Osumnjičena Rebecca Helen Elder iz Australije osumnjičena je da je u rujnu prošle godine provalila u kuću nepoznatog muškarca, a zatim mu pružila oralni seks bez njegovog pristanka.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

>> Umjesto da pozove pomoć, pridružio se bandi koja je silovala djevojke!

Incident se dogodio u jednoj kući u predgrađu Adelaidea, a Elder je provalila u kuću, čiji je vlasnik neimenovani muškarac. Tužiteljstvo ističe kako je bez njegovog pristanka i s namjerom silovanja, Elder nad svojom žrtvom izvršila oralni seks, prenosi Daily Telegraph.

No, iz pisanja australskih medija ostaje nejasno je li ona njemu pružala oralni seks, ili ga je primorala da on njoj pruži oralno zadovoljstvo.

Elder je puštena da se brani sa slobode uz jamčevinu, a tereti je se za provalu i silovanje. Suđenje se nastavlja idućeg mjeseca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene