Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bizarna priča stiže iz Australije. 39-godišnja žena optužena je za ometanje posjeda i silovanje muškarca oralnim seksom bez njegovog pristanka.


Osumnjičena Rebecca Helen Elder iz Australije osumnjičena je da je u rujnu prošle godine provalila u kuću nepoznatog muškarca, a zatim mu pružila oralni seks bez njegovog pristanka.

Vezani članci Originalne tetovaže Prekrasne tetovaže izgledaju kao prišivci, pogledajte talentiranog majstora na djelu Nasilje, ilustracija (Foto: Davor Puklavec/Pixsell) Oca monstruma (80) koji je godinama silovao svoje kćeri stigla pravda: Podvodio ih kolegama, tjerao da opće sa psom

>> Umjesto da pozove pomoć, pridružio se bandi koja je silovala djevojke!

Incident se dogodio u jednoj kući u predgrađu Adelaidea, a Elder je provalila u kuću, čiji je vlasnik neimenovani muškarac. Tužiteljstvo ističe kako je bez njegovog pristanka i s namjerom silovanja, Elder nad svojom žrtvom izvršila oralni seks, prenosi Daily Telegraph.

No, iz pisanja australskih medija ostaje nejasno je li ona njemu pružala oralni seks, ili ga je primorala da on njoj pruži oralno zadovoljstvo.

Elder je puštena da se brani sa slobode uz jamčevinu, a tereti je se za provalu i silovanje. Suđenje se nastavlja idućeg mjeseca.