Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajan prolaznik

Umjesto da pozove pomoć, pridružio se bandi koja je silovala djevojke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašan zločin u Indiji. Banda od 16 muškaraca silovala je dvije djevojke. Da bi stvar bila još gora, jedan od njih je bio i slučajan prolaznik koji se, umjesto da pozove policiju, pridružio silovateljima.

Policija je za sada uhitila 11 muškaraca. Među uhićenima su i posinak lokalnog dužnosnika stranke BJP, unuk zastupnika u indijskom Kongresu, a dvojica su sinovi poznatih odvjetnika. Uhićen je i prolaznik koji se umjesto da pozove pomoć, pridružio bandi silovatelja. Cijeli događaj su snimili mobitelom i putem MMS-a ga slali prijateljima i poznanicima. 

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

>> Majka četvero djece silovala kćer (11) u ime 'spolnog odgoja' 

Incident se dogodio 10. veljače, no javnost je za njega doznala tek prošli tjedan, nakon što su roditelji djevojaka podigli tužbu. Djevojke su iz radničke obitelji iz grada Betma, 45 kilometara zapadno od Indorea.

Prema izjavi jedne od žrtava, posinak lokalnog dužnosnik, u kojeg je bila zaljubljena, pozvao ju je na sastanak. Kada su ona i njezina rođakinja stigle na mjesto sastanka on i još 14 muškaraca su ih silovali. Prije nego su pustili djevojke, zaprijetili su im da će ih ubiti ako nekome kažu što se dogodilo. U strahu da bi djevojke ipak mogle sve prijaviti policiji ucijenili su ih snimljenim videom.

Petorica osumnjičenih su još u bijegu, a 11 uhićenih su optuženi za zastrašivanje i grupno silovanje, za što je predviđena kazna ne manja od 10 godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene