Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policijska potraga

Opasni kriminalci skrivaju se u Essenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici njemačkog grada Essena strahuju od dva zločinca koja su pobjegla iz zatvora u Aachenu.

Njemačka je policija postavila prepreke na cesti koje vode iz Essena u potrazi za dva bjegunca 46-godišnjim Peterom Paulom Michalskijem i 50-godišnjim Michaelom Heckhoffom za koje se vjeruje da su naoružani i opasni, piše Stern.de. Dvojac je iz zatvora u Aachenu pobjegao u četvrtak ozlijedivši dva čuvara, a potom su se zaputili u Köln gdje su oteli automobil koji je vozila 19-godišnja studentica. Kako im je nestalo goriva, napustili su vozilo i vozačicu te nestali.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Čeka se nalaz Mučili ga i pretukli do smrti, i to bez optužnice? Skandal u Srbiji oko mlađeg brata osumnjičenog za Dankino ubojstvo Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Posljednji su put viđeni u južnom dijelu Essena gdje policija za njima i traga. Policija u Aachenu priopćila je kako su uhitili zatvorskog čuvara osumnjičenog da je pomogao zatvorenicima u bijegu. Navodno im je dao pištolje i metke. Peter Paul Michalski i Michael Heckhoff u zatvoru su od ranih devesetih, a oboje su osuđivani za pljačke i otmice, a Michalski i za ubojstvo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene