Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stanovnici njemačkog grada Essena strahuju od dva zločinca koja su pobjegla iz zatvora u Aachenu.


Njemačka je policija postavila prepreke na cesti koje vode iz Essena u potrazi za dva bjegunca 46-godišnjim Peterom Paulom Michalskijem i 50-godišnjim Michaelom Heckhoffom za koje se vjeruje da su naoružani i opasni, piše Stern.de. Dvojac je iz zatvora u Aachenu pobjegao u četvrtak ozlijedivši dva čuvara, a potom su se zaputili u Köln gdje su oteli automobil koji je vozila 19-godišnja studentica. Kako im je nestalo goriva, napustili su vozilo i vozačicu te nestali.

Posljednji su put viđeni u južnom dijelu Essena gdje policija za njima i traga. Policija u Aachenu priopćila je kako su uhitili zatvorskog čuvara osumnjičenog da je pomogao zatvorenicima u bijegu. Navodno im je dao pištolje i metke. Peter Paul Michalski i Michael Heckhoff u zatvoru su od ranih devesetih, a oboje su osuđivani za pljačke i otmice, a Michalski i za ubojstvo.

Vezani članci HGSS Dramatična potraga na Velebitu uspješno završena: HGSS tražio dvojicu muškaraca, pronašli ih žive i zdrave Stado krava (Foto: AFP) Policija na Floridi u potjeri dobila neočekivanu pomoć: Za bjegunkom pojurilo stado "pomagača"